Om Caroline

Caroline Kirschon heter jag och är certifierad doula. Jag har alltid varit fascinerad av födslar och när jag själv var gravid ökade mitt intresse att utforska kroppens inneboende krafter. Tillsammans med stöd från min doula hade jag rätt förutsättningar för en positiv upplevelsebaserad förlossning.


Som certifierad doula arbetar jag utifrån Föda utan rädsla verktygen, andning, rösten, avslappning och tankens kraft. Enkla i sin beskrivning och otroligt kraftfulla verktyg under förlossningsarbetet. Under förberedande samtal går vi genom verktygen i teorin och i praktiken. Jag finns med som stöd under graviditeten och i förberedelsen inför förlossningen, närvarande under förlossning och efter födelsen.


Jag tror på kroppens förmåga att alla kan föda barn med rätt förutsättningar, och med kontinuerligt emotionellt och känslomässigt stöd kan trygghet öka för att få en stärkande och positiv förlossningsupplevelse, som du bär med dig som en av de största händelserna i ditt liv samt ger en otroligt välgörande start på föräldraskapet. Min målsättning som doula är att bidra med individanpassat stöd till födande, att föda på sitt sätt och på sina villkor, utifrån hens rättigheter.


Utöver att vara doula är jag utbildad personalvetare och arbetar som rekryterare. Har även påbörjad utbildning till samtalsterapeut. Kommer finnas tillgänglig för elevsamtal till rabatterade priser och ha inriktning på graviditet, barn och framförallt föräldraskap.


Jag bor i Solna och är tillgänglig för uppdrag i hela Stockholmsområdet. Är bekväm att erbjuda mina tjänster på svenska och engelska. HBTQI, självstående och par är alla varmt välkomna att kontakta mig för ett första förutsättningslöst samtal.